Výborná investičná príležitosť! Kompletne zariadený dvojizbový apartmán pri svahu Malinô Brdo

Malino Brdo, Ružomberok, okres Ružomberok
195 000€
Byty
2 - izbový
56 m²

Výborná investičná príležitosť.
Ponúkam Vám na predaj kompletne zariadený 2 izbový apartmán využívaný s aktívnym prenájmom v atraktívnom prostredí Hrabovskej doliny v meste Ružomberok tesne pri svahu Malinô Brdo.
S vyhradeným parkovacím miestom a samostatnou lyžiarňou.

APARTMÁN: Celková výmera bytu je 56.30 m2 z toho 2 m2 tvorí balkón s výhľadom do prírody, detské ihrisko a altánok.Je situovaný na prízemí apartmánového domu bez susedov, čo je veľká výhoda.Balkón aj okná sú orientované na les alebo jazero, nie do okolitej zástavby. Byt je kompletne a moderne zariadený podľa fotografií. Apartmán pozostáva z chodby, obývacej izby s kuchyňou a jedálenským priestorom, samostatnej manželskej izby, veľkej samostatnej kúpeľne a technickej miestnosti. Apartmán sa aktívne prenajíma a má stálu klientelu spokojných návštevníkov aj zo zahraničia.Máme zodpovedného správcu, ktorý zabezpečuje rezervačný systém aj ubytovanie hostí.

ZARIADENIE: Predáva sa zariadený, tak ako je možné vidieť na inzerovaných fotografiách. Plne vybavená kuchynská linka, kúpeľňa s kvalitnou sanitou a podlahovým kúrením, sprchový kút s bojlerom na TUV. Samotné hnuteľné veci ako gauč, posteľ, prístelky, konferenčný stolík, komody, skriňa, jedálenský stolík a stoličky. Apartmánový dom je napojený na kanalizáciu, verejný vodovod a elektrinu, vykurovanie je zabezpečené vlastným elektrickým kotlom. Internet je zabezpečený káblovým pripojením a wifi. Apartmán je zabezpečený alarmom Jablotron.

PRÍSLUŠENSTVO: Vyhradené parkovacie miesto rovno pri objekte. Kompletne zariadený nábytkom v cene. Samostatná pivnica (2m2) a spoločný altánok na príjemné, večerné posedenie.

LOKALITA: Hrabovská dolina je oddávna známym miestom rekreácie. Návštevníci doliny prichádzajú za účelom oddychu, športu, zábavy a adrenalínu. Vybudovaním kabínkovej lanovky a následne lyžiarskeho strediska Malinô Brdo sa Hrabovská dolina stala známou i za hranicami Slovenska. V lete je Hrabovská dolina plná aktivít a zábavy v prírode pre všetkých.
– LANOVKA 8 miestna kabínková lanovka, dĺžka 1770m, prevýšenie 415m, vrchol 960 /m.n.m./
– TARZANIA Hrabovo sa nachádza, v blízkosti nástupnej stanice lanovky na Malinô Brdo kúsok od centra Ružomberka a svojou celkovou dĺžkou 1110 m je najväčším lanovým parkom na Slovensku.
– ZIPLINE svojou dĺžkou 300m je najdlhšia na Slovensku.
– TURISTIKA Okolité kopce poskytujú pre vyznávačov horskej cyklistiky ideálne podmienky na cyklotúry rôznej úrovne. Na dolnom Liptove sa nachádza takmer 500km značených cyklotrás, 12 cyklotrás sa nachádza priamo v okolí mesta Ružomberok. Obľúbenou cyklotrasou je spojnica Hrabovskej a Čutkovskej doliny.
– AQUAZORBING – Pri tejto novej športovej zábave chodíte po vodnej hladine vo veľkej nafúknutej priehľadnej guli.
– Kyslíková trasa je vybudovaná pre možnosť športového vyžitia a zlepšenie kondície všetkých vekových kategórií – návštevníkov Hrabova. Dráha meria 1,3 kilometra a pozostáva zo šiestich stanovísk s rôznymi drevenými cvičebnými prvkami – prekážkami, na ktorých sa dajú precvičiť jednotlivé partie tela.
– Požičovňa člnkov pod dohľadom inštruktora je v prevádzke od júla do konca augusta. Priamo pred Apartmánmi Hrabovo sa dá člnkovať v pripravených nových vesliciach pre štyri osoby.
– RYBAČKA – Nádrž je situovaná v nádhernom prostredí Hrabovskej doliny s rozlohou 1,8 ha a hĺbkou 7 – 10 m. Priehrada predstavuje ideálne miesto pre rodinnú rybačku. V nádrži sa vyskytuje pstruh potočný, pstruh dúhový, ostriež, jalec hlavatý, kapor rybničný.
-WELLNES centrum priamo v rezorte, ktoré viete využiť za príplatok(sauny, jacuzzi, masáže..)
-OKOLIE: Čutkovská dolina, hrad Likava, Kúpele Lúčky, Lúčansky vodopád, Šútovsky vodopád, Liptovská Mara, Donovaly, Bešeňová,Tatralandia…

CENA: 195.000 EUR s možným odpočtom DPH, dohoda možná!

Je ihneď k dispozícii !!

– samozrejmosťou je bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru a poistenia majetku

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na:

T: +421 915 340 692

E: info@adamsreality.sk

www.adamsreality.sk

 

Detaily ponuky:

Druh ponuky: Byty
Typ ponuky: Na predaj
Počet izieb: 2
Úžitková plocha: 56 m²

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/d/0/d0915c6f-550d-47c4-a7aa-5e1b524f1c8e/adamsreality.sk/web/wp-content/plugins/iwproperty/templates/property-details/description.php on line 171

    Kontaktujte nás

    +421 915 340 692

    (technická podpora, správca webu)
    Kuchyňa 207, 900 52 Kuchyňa
    www.adamsreality.sk

    Kontaktujte nás

    Potrebujete pomôcť s predajom, alebo prenájmom nehnuteľnosti? Máte akékoľvek otázky alebo podnety? Pošlite nám prosím správu a my sa Vám ozveme hneď ako to bude možné. Ak je online operátor, môžete nás kontaktovať aj pomocou Live Chatu s operátorom, prípadne zanechať správu v offline režime a my Vás budeme spätne kontaktovať priamo cez tento formulár o čom Vám príde notifikácia.

    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/d/0/d0915c6f-550d-47c4-a7aa-5e1b524f1c8e/adamsreality.sk/web/wp-content/plugins/iwproperty/templates/property-details/map-style1.php on line 8